Nieuws

Filter

Vis van de maand: Hollandse garnalen

Wist je dat: – De garnalenkroket een klassieker is op de Belgische menukaart. – De grootste garnalenhaven in Lauwersoog (provincie Groningen) … Lees meer

Crostini met makreel

  • 6 personen
  • < 20 min. min bereidingstijd
  • waardering 7.0

Vis van de maand: Zalm

Wist je dat: – De roze kleur van zalm komt door de garnalen die de zalm eet. Garnalen bevatten veel caroteen, … Lees meer

Gegrilde Zalm met Sesamzaad

  • 4 personen
  • 20-30 min bereidingstijd
  • waardering 9.0

Bruschetta met sardinetapenade en rucola

  • 4 personen
  • 20 - 30 min bereidingstijd
  • waardering 8.0

Vis van de maand: Sardine

De sardine (sardina pilchardus) is de grootste onder de kleine vissen. Het is duidelijk te zien aan de zilvergrijze kleur dat … Lees meer

Gevulde zalmforel op de BBQ

  • 6 personen
  • 35-40 min bereidingstijd
  • waardering 9.0

Blinisandwich met haring

  • 4 personen
  • 20 min bereidingstijd
  • waardering 9.0

Gebakken schol met amandelen en bloemkool

  • 4 personen
  • 10 - 20 min bereidingstijd
  • waardering 8.0

Bereidingswijze gebakken vis

Omdat er veel vraag is naar hoe je nu de beste kibbeling of lekkerbek krijgt na bereiding, hebben we hieronder … Lees meer